JOOST ZORGT SERVICES

GENIETEN MET JOOST ZORGT SERVICES

Genieten van het leven, lekker sociaal bezig zijn en actief blijven samen met partner, kinderen en vrienden ……. Het klinkt zo fijn en het zou “gewoon normaal” moeten zijn. Door verlies van contacten, minder mobiel worden, fysieke beperkingen of ziekte kan genieten ineens minder vanzelfsprekend worden.

Joost Zorgt Services, is het nieuwe aanbod van Joost Zorgt om u in staat te stellen te blijven bewegen en leuke dingen te doen en “het nuttige met het aangename te verenigen”. Metgezelschap, individuele begeleiding , samen uitgaan of extra zorg: wij organiseren het, samen met u, precies op maat en naar uw specifieke wensen. Zo krijgt u de juiste ondersteuning thuis en wordt uw mantelzorger ontlast: geniet van het leven met Joost Zorgt Services!

Meer informatie? Bel 085 – 0479857

DE SERVICE

Individuele begeleiding

Bij individuele begeleiding kunt u denken aan; samen koken en lunchen of dineren, samen praten, samen een wandeling maken, samen de krant lezen. Kortom wij bieden u een stuk gezelligheid door samen met u in uw eigen omgeving activiteiten te doen die u prettig vindt op de momenten dat u dat wilt.

Samen uitgaan

Bij samen uitgaan kunt u denken aan; samen winkelen, begeleiding naar de huisarts of het ziekenhuis, een bezoek brengen aan de (klein)kinderen en andere familie, samen naar het theater of museum. Kortom samen buitenshuis en de directe omgeving activiteiten doen die u prettig vindt.

Extra huishoudelijke zorg

Wilt u aanvulling op de huishoudelijke WMO ondersteuning vanuit de Gemeente, dat kan. In overleg zijn aanvullende taken zoals strijken of extra wassen mogelijk.

Mantelzorger ontlasten

Wilt u uw mantelzorger ontlasten, vindt u dat deze wat meer vrije tijd nodig heeft of recht heeft op vakantie. Wij helpen u graag door inzet van het tijdelijk vervangen van uw mantelzorger of reguliere ondersteuning van uw mantelzorger.

Extra persoonlijke verzorging

Heeft u naast uw reguliere thuiszorg extra zorguren nodig of wilt u particuliere thuiszorg inhuren. Ook dit kunnen wij voor u regelen. Voor vragen over extra persoonlijke verzorging, verpleegkundige zorg, extra zorg bij thuiskomst na ziekenhuisopname en terminale zorg tijdens de laatste levensfase staan wij u graag te woord.

Signaleren

Onze medewerkers zijn ook alert op uw omgeving. Indien nodig inventariseren wij graag de risico’s om “gevaarlijke” situaties in en om het huis te voorkomen.

DE SERVICEVERLENERS

Onze medewerkers hebben na een uitgebreide wervings -en selctie procedure een vast contract met Joost Zorgt Services verkregen en hebben een dienstverlenende instelling en een zorghart. Alle serviceverleners beschikken over een professionele instelling, communicatieve vaardigheden en goede omgangsvormen. De serviceverleners hebben een VOG Verklaring Omtrent Gedrag, zijn ervaren in de ouderenzorg en wonen in uw directe omgeving.

Medewerkers worden gematched met u of uw naaste op basis van uw servicevraag maar ook op basis van persoonlijke eigenschappen zoals bijvoorbeeld: u vraagt naar een zorgverlener die veel van praten houdt of juist het tegenovergestelde. U vraagt om iemand die van kunst en cultuur houdt of iemand die alleen samen televisie wilt kijken. Dit zijn enkele voorbeelden die belangrijk kunnen zijn voor het slagen van een succesvolle servicerelatie.

HOE WERKT HET?

Joost Zorgt Services is actief in Midden-Nederland. U kunt ons bellen op 085 – 0479857 of u vult eerst het onderstaande formulier in, wij nemen daarna weer contact met u op om een kennismakingsafspraak bij u thuis in te plannen. Al uw wensen worden opgenomen, al uw vragen beantwoord. Daarna wordt u verbonden met een serviceverlener, die zich eerst bij u komt voorstellen. Als u samen een “klik” heeft, worden alle afspraken vastgelegd en kunnen wij samen beginnen!

TARIEVEN

Nadat het “klikgesprek” heeft plaatsgevonden en u verbonden bent met uw persoonlijke serviceverlener gaat u pas betalen. De kosten voor een serviceverlener zijn gebaseerd op het aantal gewerkte uren en het afgesproken uurtarief. Het tarief voor onze services is vanaf € 29,95 inclusief BTW per uur. Voor inzet in weekeinden en avonduren geldt een toeslag van 15%. U ontvangt periodiek een overzichtelijke factuur die u zelf of vanuit een PGB betaalt. Voor betaling per iDeal op factuur vooraf biedt Joost Zorgt Services een korting aan.

 

Zorgaanvraag