Werken bij Joost

Vacatures

Huishoudelijke medewerkers

Gezocht: Huishoudelijke Medewerkers Joost Zorgt is op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie Huishoudelijke Medewerkers voor de vestigingen Amsterdam, Haaglanden en Utrecht.  Je houdt van aanpakken en bent, net zoals Joost Zorgt, sociaal en flexibel...

Lees meer

(Wijk)verpleegkundigen niveau 4 en 5

Gezocht: (wijk)verpleegkundigen niveau 4 en 5 Joost Zorgt is op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie (Wijk)verpleegkundigen niveau 4 en 5 voor de vestigingen Amsterdam, Rotterdam, Almere en Midden Nederland. Je houdt van afwisseling en bent, net zoals...

Lees meer

Werken bij Joost

Warmte, vertrouwen en professionaliteit zit in onze genen. Joost zorgt is continu op zoek naar betrokken medewerkers met hart voor de zorg. Mogen we op jouw rekenen? Binnen onze organisatie verwelkomen wij graag:

  • verpleegkundigen;
  • verzorgenden/helpenden;
  • ambulant begeleiders;
  • huishoudelijk medewerkers.

Alle bovengenoemde functies, m.u.v. huishoudelijk werk, kunnen zowel in loondienst als op ZZP-basis vervuld worden. De functies kunnen zowel fulltime als parttime ingevuld worden. Zorgverlenende medewerkers die in dienst zijn bij Joost Zorgt worden beloond conform de CAO VVT.

Joost Zorgt voor jouw opleiding

Zowel loondienstmedewerkers als ZZP’ers kunnen gebruik maken van het scholingsaanbod van Joost Zorgt. Wij werken samen bijscholingscentrum The Competence Group. Joost Zorgt biedt middels deze samenwerking een ruim aanbod aan scholingsmogelijkheden.

Gediplomeerd personeel

Joost Zorgt werkt uitsluitend met gediplomeerde zorgverleners, voor verzorging, verpleging en begeleiding.  Afhankelijk van je opleidingsniveau en diploma (‘s) kunnen wij je werk bieden. Voor hulp in het huishouden geldt een ander opleidingsniveau.

Contact

Wij informeren je graag welke mogelijkheden Joost Zorgt jou kan bieden. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. Je kunt ons ook direct mailen op vacatures@joostzorgt.nl.

 Zorgaanvraag