Zorginkoper

Als zorginkoper bent u verantwoordelijk voor de juiste inkoop van zorg voor uw verzekerden. U wilt de beste kwaliteit leveren, u denkt graag mee met de zorginstelling en u bent afhankelijk van budgetten.

Joost Zorgt

Joost Zorgt is een zorgorganisatie die uit persoonlijke zorg ervaring is ontstaan en is opgericht door Joost Nauta. Wij bieden zorg aan, dat aansluit bij de wensen en gewoontes van de mensen die zorg nodig hebben. Anders gezegd; de zorgontvanger mag en kan zichzelf zijn in de eigen vertrouwde omgeving. Uiteraard wordt dit alles aangeboden conform de geldende wet- en regelgeving en de richtlijnen vanuit de verschillende beroepsgroepen.

Kwaliteit

Wij voldoen aan de kwaliteitseisen zoals gesteld. Daarnaast zoeken we ook constant naar manieren om het welzijn en de kwaliteit van leven van betrokkene te kunnen verbeteren. Joost Zorgt levert zinnige, doelmatige, maar vooral ook zorgvuldige zorg. Dit doen wij door periodiek klantentevredenheidsonderzoek uit te voeren om ons aanbod constant te monitoren. Op deze manier vinden we de juiste aansluiting met onze zorgvragers.

Menswaardig

We stellen de mens centraal in het zorgproces.  Uit eigen eigen ervaring weten we dat zelf-regie en samenwerking met het bestaande netwerk gunstig is voor de zorgontvanger in kwestie. Zolang een cliënt zeggenschap heeft op de eigen leefsituatie en de zorg om de mens draait, heeft dit een positieve uitwerking op de zorgervaring van uw cliënt.

Wij zijn Joost Zorgt, uw partner in thuiszorg.

 

 

Zorgaanvraag